2014. május 9., péntek

Piknikezzünk együtt stílusosan NOSZVAJON június 9.-én

A glamping (glamorous camping) egy színes és szélesvásznú élmény a természet ölelésében, elfelejtve a hagyományos kempingezés kellékeit. Kényelmes fotelekben ülve falatozunk és csipkés terítős asztalokon jégbe hűtött házi szörppel és pezsgővel ünnepeljük az életet!

Ki ne szeretne  barátokkal ejtőzni egész nap a szabadban, miközben a parázson illatozva sül a steak, csicseregnek a madarak a zöldellő erdőben és a háttérben zenélnek a lelkes fiatalok?

Június 9-én nyitja meg kapuit Magyarország első glampingje a noszvaji Nomád Hotel erdejében és ebből az alkalomból örömünnepre várjuk a természet és a gasztronómia szerelmeseit.

glamping

A Nomád Hotel legendás háziasszonyai, Balogh Bari és édesanyja Klári néni mellett a vendéglátók a Rosinante Sílusos Vidéki Szálloda*** csapata, Nemesvölgyi Attila, a pozsonyi úti Sarki Fűszeres, az Asztalka Cukrászda,   Bolyki János és dr. Csernus Imre borászok lesznek.

Nem csak kényelmes sátrakkal, kockás pléddel és pöttyös labdával várjuk a vendégeket, hanem szabad tűzön és kemencében sült finomságokkal, játékos gyermekprogramokkal, örömzenével és egy mini piaccal, ahol környék válogatott sajtjait, lekvárjait és szörpjeit

pk2

lehet megkóstolni és megvásárolni!


RÉSZLETES PROGRAM:

12.00-kor a glamping megnyitja kapuit

12.00 és 18.00 között ejtőzhetünk a kényelmes kanapékon, válogatott finomságokat kóstolhatunk, kerti labirintus játékban bolyonghatunk, tündéri meseboltban vásárolhatunk és távolról nézhetjük a kézműveskedő vagy vidáman szaladgáló gyerekeinket.

12.00 és 18. 00 között folyamatosan közlekedik majd egy kalandos dzsipjárat Csernus Imre gyönyörű Almagyar-Érseki szőlőbirtkára, ahol nem csak szép borokat, de kávékülönlegességeket is kóstolhatunk a borteraszon.

Ünnepeljük együtt a életet stílusosan!


A belépés díjtalan, azonban a hely befogadóképessége korlátozott, ezért regisztráció szükséges az alábbi honlapon:

 www.nomadhotel.hu


A programmal kapcsolatos további kérdéseket erre a címre várjuk sok szeretettel:nomad@nomadhotel.hu



pk5