2015. január 29., csütörtök

Szerelmesek napja stílusosan!

Fogadjátok szeretettel stílusos Valentin napi ötletinket!



Romantikus Valentin-hétvége a Kosborban

Varázsolja el kedvesét egy romantikus utazással a Valentin-napi hétvégén! Csodálatos, két szobás apartmanok vagy kétágyas szobák várják Önöket, mi pedig egy behűtött üveg pezsgővel, friss virágcsokorral és házi süteménnyel kedveskedünk. Tegyenek egy nagy sétát a hatalmas birtokon, miközben mi varázslatos asztalt terítünk Önöknek. Négyfogásos, gyertyafényes vacsorát tálalunk az apartmanokban, a borozóban vagy az étkezőben, melyhez kiváló helyi borokat kínálunk. Ha hosszúra nyúlna az éjszaka, örömmel tálaljuk a bőséges reggelit akár az ágyban is. 

A csomag tartalma:
2 éjszaka (péntek és szombat) 2 főre gyönyörű apartmanjaink vagy kétágyas szobáink valamelyikében, virágcsokor, házi sütemény, kávé, tea, behűtött pezsgő a szobában, 4 fogásos gyertyafényes vacsora szombaton, ínyenc reggeli, kérésre akár a szobában tálalva, ingyenes szobaszerviz, ingyenes wifi és parkolás, idegenforgalmi adó
A csomagok ára:

-         Kétágyas szobában: 23.200 – 23.900 Ft/ fő 2 éjszakára, két fős foglalás esetén
-         Apartmanban: 28.450 – 36.750 Ft/fő 2 éjszakára, , két fős foglalás esetén






A Káli Art Inn-ben így ünnepelhettek:

 
Sütkérezzetek a szikrázó téli napban,gyönyörködjetek a mandulafákon megcsillanó hóban, tegyetek hatalmas sétákat "kéz a kézben"a télen is varázslatos Káli-medencében. Élvezzétek a csöndet és a nyugalmat kedvesetek társaságában!
A gyertyafényes vacsorát, ez alkalommal Kolláth Marcell séfünk a michelin csillagos Klaus Deutchmann séffel együtt készíti!
A szobáink hangulata jól illik egy romantikus estéhe eltöltéséhez.Valentin nap alkalmából szobai pezsgő bekészítéssel tesszük még romantikusabbá a hangulatot.
Ha a lánykérésre ezt az alkalmat választjátok, a pezsgő hozzá a mi ajándékunk!

2015 valentin napi csomagok:

1 romantikus éjszaka: 1 éjszaka szállás 2 főnek
Pezsgő bekészítés a szobában, 4 fogásos,gyertyafényes vacsora, gazdag reggeli házi készítésű finomságainkkal, törölköző ,hajszárító , köntös bekészítés a szobában, ajándék ásványvíz a szobában, naponta friss gyümölcs az étteremben, a szauna korlátlan használata, „ kéz a kézben” túraajánlatok, korlátlan WIFI a szálloda egész területén, zárt parkoló.
A csomag ára: 24.300 Ft/fő

2 romantikus éjszaka: 2 éjszaka szállás 2 főnek
Pezsgő bekészítés a szobában, 4 fogásos,gyertyafényes vacsora mindkét este, gazdag reggeli házi készítésű finomságainkkal, törölköző ,hajszárító , köntös bekészítés a szobában, ajándék ásványvíz a szobában, naponta friss gyümölcs az étteremben, a szauna korlátlan használata, „ kéz a kézben” túraajánlatok, korlátlan WIFI a szálloda egész területén, zárt parkoló
A csomag ára: 48.000 Ft/fő



Szerelmesek hétvégéje a Rosinante-ban!

 

A Rosinante "Tündérdoboz" sok szeretettel várja Önöket tele szívet melengető pillanattal a Valentin hétvégén! Lesz nálunk gyertyafényes vacsora élőzenével, rózsabekészítés a szobákban, romantikus hangulat, vendégszeretet!


A csomag tartalma: 
1 éjszaka szállás kétágyas szobában, gazdag reggelivel, kézműves finomságokkal 4 fogásos romantikus, gyertyafényes vacsora Gál Zsolt mesterszakácsunk ajánlásával, élő zongoramuzsikával
A menü:
Avocado tatár füstölt lazaccal                              
Fűszeres sült ananász krémleves angol zellerrel         
Kemencés csirke téli sült zöldséggel és tökmagkrémes burgonyapürével
Francia csokoládé-lepény bazsalikomos málna fagyival 

Ajándék rózsaszál bekészítés a hölgyeknek a hálószobában 
Ajándék kávé-, tea- és ásványvíz bekészítés a vendégszobában
Naponta friss újság, gyümölcs a lobbyban
A Rosinante Mini Spa korlátlan használata
Korlátlan WIFI a lobbyban
Társasjátékok használata a szálloda klubszobájában

Az egyéjszakás csomag ára 14 900 Ft/fő/standard kétágyas elhelyezéssel. IFA: 200 Ft/fő/éj.


Két éjszaka foglalása esetén: 24 000 Ft/fő/2 éj