2012. március 12., hétfő

Bemutatkozik a Catherine's CottagesEzek a kedves présházakból átalakított vendégházak Csákberényben, Fejér megyében találhatóak, mindössze egy órányi útra Budapesttől.Tökéletes választás mindazoknak, akik a város zaját maguk mögött hagyva szeretnének néhány napot eltölteni, akár egy romantikus hétvége keretében a párjukkal, akár az egész családjukkal ezen a gyönyörű, a Vértes lábainál elterülő vidéken.
Jelenleg hat vendégházunk várja sok szeretettel kedves Vendégeinket, melyek egész évben nyitva tartanak.
Történetünk nem csak rólunk szól, hanem a falubeliekről, a szomszédainkról a hegyoldalban, akiket akiket az évek folyamán megismertünk és megszerettünk, akik cserében elfogadtak minket közösségük tagjaiként. Csákberényben igazi falusi szellem uralkodik, ami az itteni életet különlegessé teszi, hiszen összekötnek bennünket a szőlőskertek, a Vértes erdeje és a táj ami körülölel.

2004-ben vásároltuk az első házat, azóta tartjuk otthonunknak Csákberényt. Az évek folyamán örömmel dolgoztunk együtt (és a mai napig is dolgozunk) sok hihetetlenül tehetséges emberrel, akiknek munkáját dicsérik a házaink. Van egy csodálatos polgármesterünk, kiváló munkatársakkal, van egy fejlődő focicsapatunk, akiket boldogan támogatunk.
Ez a mi kis földi paradicsomunk.
Minden évben több liter szűz levendula olajat gyártunk a birtokon gazdagon termő levendula ültetvényeink jóvoltából.
Ezt a nagyon értékes és erős illatú olajat felhasználjuk kézzel készült szappan, testápoló, sampon, habfürdő, masszázs olaj, tusfürdő és fürdőolaj készítéséhez,
melyek megvásárolhatóak a birtokon, valamint kedves vendégeink a házakban egy kis ízelítőt is kapnak ezekből a kozmetikumokból. Levendulával töltött kis illatpárnákat is készítettünk.

A birtokon termő gyümölcsökből minden évben számos különböző házi lekvár készül, többek között kajszibarack, őszibarack, szilva, meggy, málna, eper, szeder, rebarbara szerepel a kínálatban, természetesen ezek mindegyikét megkóstolhatják vendégeink a házakban is, valamint lekvárjaink kihagyhatatlan elemként szerepelnek az egyedülállóan finom reggeli kosarainkban is

Szeretettel várunk Mindenkit!
Catherine

Foglalás és további információ itt: catherine@catherinedickens.com

Weboldalunkon angolul és magyarul is megtalálják házaink leírását: http://catherinesvineyardcottages.com/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése