2017. március 6., hétfő


Aludj stílusosan Stílusosban!

2017 március közepén ünnepeljük az alvás világnapját. A Stílusos Vidéki Szállodák Szövetségének tagjai  abban mind megegyeznek, hogy számunkra a  családiasság és a szívből jövő vendégszeretet mellett  a legfontosabb, hogy a hozzánk érkező vendégek nyugodtan aludjanak, és kipihenten ébredjenek házainkban.
Magyarországon először ezért meghirdetjük a Stílusos alvás éjszakáját 2017. március 19-re! Miről fog szólni ez a nap? Elhatároztuk, hogy jelképes összegért megnyitjuk házainkat azoknak, akik szívesen pályáznak és vesznek részt egy egyedülálló, izgalmas, közös programban.
   

FELHÍVÁSUNK!

Pályázz és aludj stílusosan Stílusosban!
Magyarországon először március 19-én megnyílik 9 Stílusos Vidéki Szálloda 99 szobája, ahova 198 szerencsés vendég juthat el!
Mit kell tenned? Küldd el nekünk messenger üzenetben a Stílusos Vidéki Szállodák fb oldalra, te hogyan töltenéd az időt a kiválasztott házban!  Oszd meg a postot, hogy a barátaid is részt vehessenek a pályázatunkban.
Amit mi kínálunk: 1999 óra alvás, 199999 perc nyugalom, és végtelen boldogság!!
Legyél idén TE a stílusos alvás nagykövete!
A pályázatokat március 13-ig várjuk! A legkreatívabb, legötletesebb pályázók nyernek! Eredményhirdetés március 14-én!
Mind a 9 szálláshelyen esti programokkal készülünk: esti mese meseterapeutával, szauna szeánsz, csillagfényes tündérkeresés, esti lovaskocsikázás!

Mit kérünk cserébe?

  • Jelképes szállásdíjunk, mely az idegenforgalmi adót is tartalmazza 999 Ft/fő/éj.
  • Hozd magaddal a párodat vagy barátodat, illetve barátnődet, hiszen 2 ágyas szobákkal várunk benneteket mindenhol!
  • Vegyél részt a házak esti programjaiban!
  • Hozd magaddal kedvenc pizsamádat!
  • Fotózzátok le magatokat a szállodákban stílusos párnáinkkal és tedd fel a képet a FB-oldaladra a helyszínt megjelölésével!
  • Aludj stílusosan!

Fontos kérdések:

  • Tudunk e vacsorázni és reggelizni a szállodákban? Igen mindenhol készülünk finom ételekkel, italokkal, melyek külön fizetendők elutazáskor. Részleteket házanként tudtok majd meg.
  • Ingyenesek e az esti programok? Igen a pályázatban szereplő aktivitások ingyenesek, egyéb szolgáltatásokért csak azok fizetnek, akik külön kérik azokat.
  • Mit tartalmaz a 999 Ft szállásdíj? A szállást 2 ágyas szobákban és az idegenfogalmi adót.


Káli Art Inn

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése