2010. június 2., szerda

Eljött a mi időnk?


Végre volt egy kis idő végig böngészni a most már olyan sokat emlegetett Sunday Times cikket és kicsit bekukkantani a felsorolt hotelekbe ( na jó csak a weboldalakon keresztül...). Tényleg szívmelengető érzés, hogy az egyik tagszállodánk, a Káli Art Inn is belefért az első 100-ba. Már eleve az , hogy felkerültünk a térképre és labdába rúghatunk olyan idegenforgalmi nagyhatalmak mellett , mint Olaszország, Franciaország, Horvátország.....
Valljuk be nem könnyű! Elvégre szálloda annyi, mint égen a csillag. Vagy erről az oldalról nézve talán egy kicsivel több is...
Persze mi is tudjuk, hogy ilyen listák sorban készülnek mindenféle összehasonlításban, legyen szó szálloda láncokról, spa-król, konferencia hotelekről gyakorlatilag mindenféle megközelítésből. Ami igazán felértékeli ezt a listát( a mértékadó újság fontossága mellett) szerintem az a bevezető szöveg :

Ever get the urge just to take off? To find a lovely little hotel, full of character, charm and style, where you can kick back and enjoy a few days of real R&R? We’re not talking your five-star Hiltons or super-swanky Mandarin Orientals here. No vast spas or cavernous meeting rooms. Just small(ish), largely independent bolt holes where the service is personal and the setting is perfect.


Hát, röviden erről szól ez a baráti szövetség. Ilyenek vagyunk mi mind. Talán eljön majd az az idő amikor mindannyian ott leszünk az Európai kihagyhatatlanok között :)))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése