Van Magyarországon egy egészen friss
őrület, a stílusos kempingezés, amit másutt, ahol ennek divatja van
glampingezésnek hívnak. A szó stílusos kempingezést jelöl, hazai
zászlóvivője a noszvaji Nomád Hotel & Campsite. Itt pünkösdhétfőn
márpedig nyílt nap lesz! Ez azt jelenti, hogy az Eger melletti
helyszínen bárki megtekintheti a hotel glamping területét. Ez több
stílusosan berendezett sátorból, faházból, illetve egy konténerházból
áll. A pünkösdhétfői esemény nem
fesztivál, nem üvölt a zene, és nem elképesztően drága az étel. A Nomád
Hotel & Campsite területén kézműves ételek, sütemények, borok
kaphatók ezen a napon és a finomságokkal megrakott tálcáitokkal el
tudtok nyúlni a szép zöld gyepen, hogy leckét vegyetek a slow life
szépségeiből. Itt az alkalom, hogy visszavegyél a tempóból és egy kicsit
lassabban élj! A lassulásban és az élelmezésben a házigazdák mellett a
szigetmonostori Rosinante Stílusos Vidéki Szálloda és Étterem, a
miskolci Dűlő Étterem, a sajtóból ismerté vált bérelhető falu, a Megyer
Pajta gasztrocsapata és Újlipótváros gyöngyszeme, a Sarki Fűszeres
segít. Desszertfronton a Desszert neked teljesít szolgálatot. A borokról
Bolyki Jani, illetve a közelben gazdálkodó dr. Csernus Imre és Csutorás
Ferenc Almagyar-Érseki Szőlőbirtok (AÉS Borászat) gondoskodik. Csernus
dokitól egy Lelki fröccs akkor sem jön rosszul, ha az iható állapotban
kerül a kezedbe. Bevállalod? Folytatás: http://otthonedes.blog.hu/2015/05/13/noszvaj_nomad_glamping
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése