2015. május 14., csütörtök

Slow life? Pünkösdhétfőn kezdheted!

Van Magyarországon egy egészen friss őrület, a stílusos kempingezés, amit másutt, ahol ennek divatja van glampingezésnek hívnak. A szó stílusos kempingezést jelöl, hazai zászlóvivője a noszvaji Nomád Hotel & Campsite. Itt pünkösdhétfőn márpedig nyílt nap lesz! Ez azt jelenti, hogy az Eger melletti helyszínen bárki megtekintheti a hotel glamping területét. Ez több stílusosan berendezett sátorból, faházból, illetve egy konténerházból áll. A pünkösdhétfői esemény nem fesztivál, nem üvölt a zene, és nem elképesztően drága az étel. A Nomád Hotel & Campsite területén kézműves ételek, sütemények, borok kaphatók ezen a napon és a finomságokkal megrakott tálcáitokkal el tudtok nyúlni a szép zöld gyepen, hogy leckét vegyetek a slow life szépségeiből. Itt az alkalom, hogy visszavegyél a tempóból és egy kicsit lassabban élj! A lassulásban és az élelmezésben a házigazdák mellett a szigetmonostori Rosinante Stílusos Vidéki Szálloda és Étterem, a miskolci Dűlő Étterem, a sajtóból ismerté vált bérelhető falu, a Megyer Pajta gasztrocsapata és Újlipótváros gyöngyszeme, a Sarki Fűszeres segít. Desszertfronton a Desszert neked teljesít szolgálatot. A borokról Bolyki Jani, illetve a közelben gazdálkodó dr. Csernus Imre és Csutorás Ferenc Almagyar-Érseki Szőlőbirtok (AÉS Borászat) gondoskodik. Csernus dokitól egy Lelki fröccs akkor sem jön rosszul, ha az iható állapotban kerül a kezedbe. Bevállalod? Folytatás: http://otthonedes.blog.hu/2015/05/13/noszvaj_nomad_glamping


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése